About me

Hoi, mijn naam is Elianne de Waard, 22 jaar lang levensgenieter en nu student aan de HKU, 

waar ik de opleiding Image, Media and Technology doe. Hiernaast ben ik al afgestudeerd als Grafisch vormgever en conceptdenker op het Grafisch Lyceum Utrecht.

Mijn sterkste eigenschap is dat ik een doorzetter ben. Als ik een doel voor ogen heb, dan wil ik dat doel bereiken. Ook als het even tegen zit laat ik me niet afleiden en als het nodig is vraag ik anderen om raad.

Ik ben oplossingsgericht. Ik heb dyslexie, waardoor sommige dingen wat lastig zijn, maar dyslexie maakt mij ook creatief. Hierdoor kijk ik altijd naar oplossingen en ga ik niet snel bij de pakken neer zitten.

Zelf ben ik ook zeker behulpzaam. ‘‘Elianne, kan je me helpen?’’ Daarop hoor je me nooit nee zeggen. Ik ben altijd bereid om mijn mouwen op te stropen en te helpen.

Naast lekker creatief zijn vind ik het ook heel leuk om met vrienden een filmpje te kijken. Of al lekker rondsnuffelen wat mijn nieuwe vakantie bestemming gaat worden. Ook ben ik actief op studenten roeivereniging Orca waar ik voorzitter ben van het team wat de bar in beweging houdt.

 

Na dit denk je van nu heb ik al een aardig beeld van Elianne maar ik heb ook leuke feitjes voor jullie waardoor jullie nog een beter beeld van mij krijgen. Als je mij hoort niezen denk je dat Pikachu in de ruimte er is. De meeste mensen noemen mij Eli. Ik heb 2 keer mijn zwemdiploma C gehaald en als ik met mijn armen wijd sta heb ik een spanwijdte van 1,88m. 

 

Zo nu hebben jullie een beter beeld over wie ik ben.

Ik hoop jullie binnenkort graag te zien.

Wie weet tot dan :)